Zatvori
Poslovni Puls
05/02/2015

Taxi Cammeo uskoro počinje poslovati na splitskom tržištu

Cammeo taksi najavio je skorašnji proboj na dalmatinsko tržište, a u Splitu planiraju početi raditi od 15. ožujka....

Budući da je početkom prošlog ljeta splitsko Gradsko vijeće donijelo odluku po kojoj je ograničilo broj taksi vozila na 138 Cammeo taksi je osmislio način na koji može početi raditi a da prekrši odluku Grada. Vladimir Minovski, direktor Cammeo taksija, kaže da su osmislili model franšize kojem je glavni slogan "Partner, a ne konkurencija".

"Zbog administrativnih poteškoća i ograničenosti broja dozvola napravili smo model da postojećim taksistima ponudimo cijeli naš know how i call centar, software, cijelu našu edukaciju i marketing koji je centraliziran za cijelu Hrvatsku. Nudimo im da oni s našim modelom rade više i jače, da zarade više, da imaju mogućnost staviti još jednog vozača na vozilu, pogotovo u sezoni kada ima više potrebe za taksijem. Mi ćemo im samo biti servis, a oni će koristiti naš brend i cijeli naš know how i call centar i tako ne moramo tražiti dozvole ni licence, nego ćemo raditi s postojećim taksistima", kaže Minovski.

Minovski je uvjeren da će među splitskim taksistima naći dovoljan broj zainteresiranih koji će prihvatiti njihovu ponudu, piše DalmacijaNews.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram