Zatvori
Poslovni Puls
29/10/2014

Cammeo: Mi ne dižemo cijene taxi prijevoza

Udruženje Radio Taxi Zagreb danas je potvrdilo poskupljenje cijena taksi usluga za čak 20 %, a istu su mogućnost najavile i druge tvrtke koje se bave pružanjem taksi usluga...

Cammeo grupa je jedina koja u ovom trenutku ne razmatra mogućnost poskupljenja svojih usluga te će sve sadašnje cijene ostati na snazi do daljnjeg, poruči su iz te taxi tvrtke.

I Cammeo grupa se, kao i sve druge tvrtke, suočava s brojnim izazovima opstanka na tržištu i održanja stabilnosti. Svjesni kako su troškovi života svakim danom sve viši, a standard niži, Cammeo grupa je nedavno lansirala i aplikaciju kojom će korisnici pametnih telefona koji rade na Android i iOS platformama moći besplatno naručiti taksi prijevoz i tako uštedjeti na trošku telefonskog poziva, poručuju iz Cammea.

"Navedena aplikacija je samo dio poslovne politike Cammeo grupe koja želi maksimalno prilagoditi cijenu svojih usluga potrebama svojih korisnika te tako biti dostupna svima. Najavljenim poskupljenjem taksi usluga konkurentskih tvrtki, Cammeo grupa učvršćuje svoju poziciju najpovoljnijeg taksi servisa u Zagrebu", objavili su iz Cammea.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram