Zatvori
Poslovni Puls
10/10/2014

Partijaneri već rezerviraju smještaj za Ultru Europe idućeg ljeta

Ultra Europe Festival će se i idućeg ljeta održati na Poljudu, gdje će se partijati puna tri dana, a niti 24 sata od objave te informacije nije bilo prošla, a već je gotovo polovina legalnih smještajnih kapaciteta u Splitu bila bukirana...

Upiti i rezervacije splitskih apartmana, soba i hotela za drugi vikend u srpnju, kada se događa Ultra Europe 2015., već pljušte, a cijene su u tom periodu odletjele u nebo. Tako je već jučer prijepodne na vodećoj svjetskoj online agenciji Booking.com samo 767 od 1311 smještajnih jedinica u apartmanima u Splitu bilo slobodno. Slično je i s hotelima u gradu: od njih 37 koji se oglašavaju na ovoj web stranici, već ih je 15 potpuno zauzeto, a mjesto se može naći u još 22 hotela.

A cijene? Upišite li u tražilicu Split i zatražite ponudu smještaja za jednu osobu u terminu od 10. do 13. srpnja, ponudit će vam se zaista odličan izbor apartmana u centru grada, po cijeni od nekih 4-5 tisuća kune za tri noćenja.

Dakako, ima i jeftinijih noćenja, ali ima i onih koji premašuju iznos od četiri prosječne mjesečne plaće u Hrvatskoj. Eto, baš takav luksuzni smještaj po cijeni od gotovo 23.000 kuna za tri dana nudi se deluxe dvokrevetnoj sobi u predivnoj vili na Bačvicama, prenosi Slobodna.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram