Zatvori
Poslovni Puls
01/09/2014

HT snizio cijene usluga optičkih Ultra MAX paketa

Hrvatski Telekom počinje nuditi optičke Ultra MAX pakete po cijeni standardnih MAX paketa. Posrijedi su paketi bazirani na FttH (Fiber to the Home: optika do kućnog praga) tehnologiji koji nude čak 10x veću brzinu u odnosu na MAX pakete za privatne korisnike. Korisnicima će tako pristup internetu po najvećim brzinama na tržištu biti omogućen u paketu već od 241 kune mjesečno....

Maksimalna brzina od 100 Mbit/s downloada i 20 Mbit/s uploada ona je za koju Hrvatski Telekom jamči da će je korisnik i dobiti u paketima, budući da FttH tehnologija omogućuje zajamčenu brzinu do korisnika, za razliku od drugih ponuda na tržištu gdje se ponuđena maksimalna brzina dijeli među korisnicima na optičko-kabelskoj mreži.

S brzinom preuzimanja od 100 Mbit/s jedna MP3 pjesma može se preuzeti trenutačno, film u standardnom formatu za oko dvije minute, a film u HD formatu za 15 minuta.

Svi novi korisnici Ultra MAX2 i Ultra MAX3 paketa imaju osiguran flat rate u pristupu internetu. Osim toga, uz Ultra MAX pakete može se za 19 kn nabaviti i atraktivan tablet uređaj.

Inače, HT je svoju optičku mrežu izgradio u 15 hrvatskih gradova: Bjelovar, Slavonski Brod, Dubrovnik, Zagreb, Pula, Karlovac, Koprivnica, Čakovec, Osijek, Rijeka, Split, Šibenik, Varaždin, Vinkovci, Zadar. Također, optika je dostupna i u manjim mjestima: Bukovje Bistransko, Donja Bistra, Gornja Bistra, Jablanovec, Novaki Bistranski, Oborovo Bistransko, Poljanica Bistranska.

"Hrvatski Telekom neprestano ulaže u razvoj novih mreža. Zahvaljujući HT-u koji je prvi pokrenuo mobilnu LTE mrežu, korisnici u Hrvatskoj imaju pristup najbržem mobilnom Internetu. HT je izgradio i najveću mrežu s 4G i 3G brzinama u Hrvatskoj. Upravo je HT taj koji i je omogućio i brzine za pristup brzinama do 100 Mbit/s u downloadu i 20 Mbit/s u uploadu, u čemu korisnici optičke infrastrukture mogu uživati po vrlo pristupačnim cijenama. Ponosni smo što danas HT omogućuje i pristup 10x bržem internetu na optičkoj infrastrukturi po vrlo pristupačnim cijenama.", istaknula je Nataša Rapaić, članica Uprave i glavna operativna direktorica za privatne korisnike Hrvatskog Telekoma, navodi se u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram