Zatvori
Poslovni Puls
28/08/2014

Katar ipak neće graditi luksuzni resort u Crnoj Gori

Državni investicijski fond Katara Qatari Diar odlučio je zaustaviti projekt izgradnje ekskluzivnog hotelskog naselja Beyond Horizon ranga pet plus zvjezdica u uvali Pržno kod Tivta i obustaviti poslovanje u Crnoj Gori, javili su u srijedu podgorički mediji...

"Nakon više od tri godine marljivog planiranja i velike posvećenosti pripremnim poslovima, problemi u stjecanju vlasništva nad zemljištem, trenutno čine projekt na ovoj lokaciji neodrživim. Stoga Qatari Diar povlači svoje planove za razvoj projekta vrijednog 350 milijuna eura i postupno obustavlja svoje operacije u Crnoj Gori“, objavile su Vijesti pozivajući se na izvore iz uprave tvrtke.

Po planu kompleks je trebao biti završen i otvoren ove godine, ali se od toga odustalo. Novi hotel trebao je imati 150 smještajnih jedinica, a u hotelskim depandansama još 76.

Atraktivnu lokaciju od gotovo 300 tisuća četvornih metara u uvali Pržno kod Tivta, Qatari Diar je za skoro 25 milijuna eura prije četiri godine kupio od tivatskog hotelsko-turističkog preduzeća Primorje.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram