Zatvori
Poslovni Puls
20/08/2014

Huffington Post oduševljen jednom hrvatskom plažom

U ljepote hrvatskog Jadrana uvjerili su se i novinari popularnog američkog internetskog diva Huffington Posta. Objavili su članak s prekrasnim fotografijama plaže Punta rata u Brelima, koju nazivaju skrivenom europskom plažom koja ispunjava sve o čemu ste sanjali...

Ali oprez, ova bi vas plaža mogla natjerati da odmah poželite sjesti na zrakoplov za Hrvatsku, dodaju u tekstu.

Ispod zapanjujućih padina gorostasnog Biokova proteže se čuvena Makarska rivijera. Više od pola stoljeća turističke tradicije oblikovalo je i utjecalo na taj jedinstveni dio jadranske obale. Veličanstveni spoj planine i mora, najduže i najbjelje šljunčane plaže Jadrana (Punta rata, Soline i Stomarica) s gustom borovom šumom ostavit će vas bez daha i poželjet ćete da ostanete zauvijek.

Ne čudi da je i američki magazin otkrio ljepote Brela. Čuvenu Puntu ratu je američki časopis Forbes već ranije uvrstio međudeset najljepših plaža na svijetu, gdje zauzima visoko šesto mjesto, a proglašen aje i najljepšom plažom u Europi.

Potraga za savršenom plažom nema kraj, od rajskih plažaa bijeloga pijeska u Australiji do epskih grčkih pješčanih plaža - svaka novootkrivena bolja je od prethodne. Brela je jedna od takvih plaža, neodoljiva i nevjerojatno savršena, prenosi HRT.hr.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram