Zatvori
Poslovni Puls
22/07/2014

HT počinje pružati usluge vodećim europskim telekomima

Hrvatskom Telekomu dodijeljena je važna uloga unutar DT Grupe u uspostavljanju tehnoloških centara za IPTV i IMS (IP Multimedia Subsystem)....

Zagreb time postaje centar za pružanje usluga u naprednim tehnologijama za nekoliko najvećih europskih telekoma. Dobivanje ovih važnih poslova rezultat je rada stručnjaka HT-a, čija su znanja i kompetencije prepoznata među najboljim tehnološkim stručnjacima u Europi.

U Centru za IPTV HT sudjeluje sa znatnim dijelom resursa, dok će u okviru međunarodnog IMS SSC-a (IP Multimedia Subsystem Shared Service Center) HT pružati usluge Slovak Telekomu, Makedonskom Telekomu i Crnogorskom Telekomu.

Ovaj projekt dio je One DT Europe programa, koji je pokrenut prije dvije godine, a usmjeren je podizanju učinkovitosti članica DT Grupe i uspostavljanju DT-a kao vodećeg europskog telekomunikacijskog operatora. Konačni je cilj osigurati pružanje usluga jednostavnih za korištenje i pouzdanih za korisnike modernog „gigabitnog“ društva, navodi se u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram