Zatvori
Poslovni Puls
03/06/2014

Combis proglašen najboljim Microsoftovim partnerom u Hrvatskoj

Regionalni sistem integrator Combis osvojio je nagradu Microsoft Country Partner of the Year 2014 for Croatia, priznanje američke kompanije za izvanredan rad te kvalitetnu i uspješnu suradnju u Hrvatskoj...

Microsoft Country Partner priznanja idu u 94 zemlje izabrane između 2800 prijavljenih iz 117 zemalja širom svijeta, a nagrada će predstavnicima Combisa biti uručena na Svjetskoj partnerskoj konferenciji Microsofta (Worldwide Partner Conference), sredinom srpnja u Washingtonu, SAD.

"Nagrada Microsofta nastavak je pohvala na račun rada Combisa. Dobar je osjećaj zaslužiti nagradu globalnih tehnoloških velesila, poput Microsofta. Combis se kontinuirano razvija i trudi stvoriti 'vrijednost više', što očito prepoznaju korisnici, ali i velike svjetske kompanije s kojima uspješno surađujemo", rekao je predsjednik Uprave Combisa Ivan Gabrić ovim povodom.

Combis je implementirao brojna sistemska i aplikativna rješenja bazirana na Microsoft tehnologijama u vodeće hrvatske i kompanije u regiji, navodi se u priopćenju.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram