Zatvori
Poslovni Puls
20/03/2014

Hrvatski AD Plastik će proizvoditi djelove za Opel i Renault

Solinski AD Plastik izvijestio je danas o dobivanju dvaju poslova u automobilskoj industriji - za proizvodnju kučišta prednjih svjetala za Opel Corsu te dijela eksterijera za vozilo HHA (Renault Capture)...

AD Plastik nominiran je za proizvodnju i isporuke kučišta prednjih svjetala za Opel Corsu, koja će se proizvoditi u AD Plastikovoj tvornici u Zagrebu, a naručitelj je tvrtka Hella, navode iz solinske tvrtke.

Očekivani godišnji prihod po ovoj nominaciji iznosi oko 4,5 milijuna eura u punoj godini proizvodnje, a početak proizvodnje planiran je krajem ove godine.

Preko svog ovisnog društva je pak AD Plastik u Kalugi u Rusiji nominiran za proizvodnju dijela eksterijera za vozilo HHA (Renault Capture), a očekivani godišnji prihod po ovoj nominaciji iznosi približno 1,5 milijuna eura.

Početak proizvodnje dijelova za Renault planiran je u prvom tromjesečju 2016. godine, najavljuju iz AD Plastika, prenosi HRT.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram