Zatvori
Poslovni Puls
11/03/2014

Šef Kickstartera: Nećemo izaći na burzu niti se prodati velikoj kompaniji

Prvi čovjek najveće svjetske crowdfunding platforme iznenadio je novinare i publiku na SXSW konferenciji rekavši kako Kickstarter neće nikada izaći na burzu...

Iako se putem Kickstartera do sada prikupilo više od milijardu dolara ulaganja u male i inovativne projekte, aplikacije, video igre i druge proizvode - direktor Kickstartera tvrdi kako su na samom početku odlučili kako Kickstarter nikada neće izaći na burzu niti se prodati velikoj kompaniji poput Googlea i Microsofta.

"Iz poslovne perspektive smo odlučili da nikada nećemo ići na IPO niti se prodati velikoj kompaniji", rekao je suosnivač i direktor Kickstartera Yancey Strickler. Svoj je odgovor dodatno obrazložio činjenicom da Kickstarter uživa veliko povjerenje javnosti i publike upravo zbog svoje neovisnosti.

"Mislim da Kickstarter treba nastaviti biti mjesto za baš sve ljude koji žele nešto stvoriti ili podijeliti svoju ideju sa svijetom", rekao je Strickler.

Kickstarter je još od 2010. godine profitabilan.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram