Zatvori
Poslovni Puls
11/01/2014

Varaždin je nova zvijezda hrvatskog kontinentalnog turizma

Varaždin se kao jedini iz Hrvatske ovih dana našao na popisu "52 mjesta koja morate posjetiti u 2014.", američkog lista The New York Times...

Svakog siječnja, urednici rubrike „Putovanja“ uglednog američkog časopisa The New York Times čitateljima preporučaju mjesta koja svakako trebaju posjetiti. Popis definiraju tek nakon što od njih dobe odgovore na pitanje koja im je od ponuđenih destinacija najzanimljivija.

Ovogodišnje preporuke NY Timesu poslali su i brojni suradnici iz Europe, a naš Varaždin koji se našao na 48. mjestu liste top destinacija čitateljima je ukratko predstavila Shivani Vora, svjetska putnica koja inače preferira egzotične destinacije.

"Zaboravite omiljenu hrvatsku obalu! Varaždin, grad u unutrašnjosti, jedan je od najpitoresknijih i najočuvanijih dijelova zemlje. Samo sat vremena udaljen od Zagreba, ovaj mali grad od nekih pedesetak tisuća stanovnika ima besprijekorni, kamenom popločeni centar i prepun je baroknih crkava i palača kao što je ona obitelji Drašković", istakla je između ostalog Shivani.

Nije zaboravila spomenuti ni festivale koji se održavaju u Varaždinu.

Izvor: eVaraždin

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram