Zatvori
Poslovni Puls
08/11/2013

Program NoveTV "zamračen" u BiH

Program hrvatske televizijske postaje Nova TV u petak je zamračen u mreži kabelskih operatera u Bosni i Hercegovini nakon što su to zatražili iz ove tv kuće inzistirajući da operateri pribave licence za emitiranje njihovog programa na području BiH...

Na kanalu gdje je emitiran program Nova TV stoji obavijest da su operateri od danas primijenili odluku Regulatorne agencije za komunikacije (RAK) koja je zabranila emitiranje programa na teritoriju Bosne i Hercegovine.

Kako su izvijestili iz Hrvatskog telekoma iz Mostara u sustavu kabelske televizije HOME.TV on je "dužan postupati u skladu s odlukama RAK-a te će prestati reemitirati programski sadržaj Nove TV".

Dodali su kako će u predstojećem razdoblju poduzeti sve potrebne radnje kako bi Nova TV ponovno bila uvrštena u programski ponudu HOME TV-a. Program ove televizijske postaje sada u BiH mogu pratiti samo rubna područja koja graniče s Hrvatskom.

RAK je prije tjedan dana naložio kabelskim operaterima u BiH da obustave emitiranje programa Nova TV prijeteći da bi ih u suprotnom mogla kazniti s oko 75.000 eura ukoliko ne postupe po tome nalogu.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram