Zatvori
Poslovni Puls
05/11/2013

Drastičan potez: Net.hr ukinuo komentare ispod članaka!

Komentiranje članaka na Net.hr internet portalu više nije moguće. Popularni news portal jučer je objavio kako je odlučio ukinuti mogućnost komentiranja objavljenih članaka...

"Iako smo i prije isključivali komentare pod tekstovima u kojima smo pisali o bilo kojoj manjini – nacionalnoj ili vjerskoj, nečijoj seksualnoj orijentaciji, djeci, pokojnicima... jer smo tu uočili osobito učestale provale vulgarizama i gadosti, to više nije bilo dovoljno.

Nažalost, postalo je gotovo pravilo da komentari služe za izražavanje poremećenih, bolesnih i zadrtih stavova čitatelja koji su iskazivali frustracije ne štedeći pritom nikoga i ništa, kojima je portal služio kao mjesto ispucavanja mržnje i agresije doslovno prema svemu i svima koje su smatrali drugačijima.

Suočeni s takvom situacijom, odlučili smo komentare čitatelja regulirati na najrestriktivniji način – ukidanjem", stoji u poruci objavljenoj na Net.hr-u.

Time je Net.hr postao prvi veliki hrvatski news portal koji se odlučio na ovako drastičan potez kojeg su mnogi povezali s nedavnom medijskom histerijom nakon tragične smrti glumice Dolores Lambaše.

Hoće li Net.hr pokrenuti neki novi trend na hrvatskoj medijskoj sceni?

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram