Zatvori
Poslovni Puls
21/10/2013

Hrvatski softveraši - izvoznici pozivaju vas na CISEx Friday

Udruga Hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera (CISEx) u petak 25.10. organizira 14. okupljanje CISEx Friday u klubu History, Tkalčićeva 68, u Zagrebu, s početkom u 17h...

Udruga okuplja proizvođače softvera koji nastupaju na internacionalnom tržištu te redovna druženja naziva CISEx Friday koristi za razmjenu znanja, iskustava i kontakata, te networking.

Sljedeće okupljanje dolazi nakon objave kako je softver od 2012. godine 11. najznačajniji hrvatski izvozni proizvod s ostvarenim rastom od 48,9% u posljednje dvije godine. Na CISEx Fridayu koji će se održati ovog petka predstavit će se izvješće o radu udruge te održati nekoliko kraćih izlaganja istaknutih članova i gostiju. U sklopu okupljanja održat će se i izborna Skupština, na kojoj će se izabrati novi Upravni odbor, Sud časti i tajnik udruge.

Udruga poziva sve članove, kao i goste i prijatelje kako bi se na licu mjesta upoznali s planovima i rezultatima izvoza softvera i potencijala same industrije u Hrvatskoj. Prijava je besplatna i moguća preko web-stranice https://www.entrio.hr/event/izborna-skupstina-udruge-cisex-936.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram