Zatvori
Jasmin Hadzic
09/10/2013

Izumitelj iPoda osvaja svijet...pametnim detektorima dima!

Nakon pametnog termostata, otac već pomalo zaboravljenog Appleovog iPod glazbenog playera ima novi proizvod...

Tvrtka Nest sada se već specijalizirala za modernizaciju "dosadnih" kućanskih predmeta. Nakon inteligentnog termostata koji je polučio veliki uspjeh na tržištu - Nest je upravo izbacio proizvod "Protect". Riječ je o prvom pametnom sobnom detektoru dima koji u maloprodaji stoji čak 129 američkih dolara.

Osim impresivnog dizajna, visoku cijenu Nest Protect opravdava i s pregršt zanimljivih funkcija. Nest Protect je tako dovoljno "pametan" da može prepoznati razliku između pravog požara, odnosno opasnog dima i situacije kada su Vam zagorile palačinke ili tortille.

Nest Protect također komunicira s Vašim mobitelom, pa Vas upozorava na dim u kući ukoliko ste vani na zabavi ili večeri u restoranu.

Tony Fadell, čovjek koji je za Apple osmislio iPod glazbeni player, nalazi se na čelu Nesta i obećava još pregršt proizvoda koji će nas približiti konceptu "pametne kuće".

A kako Nest Protect radi možete doznati na videu u nastavku:

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram