Zatvori
Poslovni Puls
18/09/2013

Todorić zainteresiran za preuzimanje Hotela Živogošće

Tvrtka Hoteli Živogošće je za vrijeme trajanja postupka predstečajne nagodbe zaprimila šest pisama namjere, od čega je jedino Karisma Hotels Adriatic svoju ponudu predala u zadanom roku, odnosno do 30. kolovoza, a radna skupina u Ministarstvu turizma ponudu je otvorila 13. rujna, objavila je tvrtka Hoteli Živogošće na Zagrebačkoj burzi...

Kako je poznato, tvrtka Karisma Hotels u zajedničkom je vlasništvu konerna Agrokor, TUI-a i meksičke turističke grupacije Karisma.

U Živogošću podsjećaju da je krajem prošle godine podnesen zahtjeva za predstečajnu nagodbu koja je otvorena 8.travnja, a 13. lipnja održano je prvo ročište za utvrđivanje tražbina.

Prema uputi Ministarstva turizma RH, na web stranicama Društva objavljen je poziv zainteresiranim strateškim partnerima za ukuljučivanje u postupak predstečajne nagodbe u provedbi mjera financijskog i operativnog restrukturiranja sukladno Zakonu. Nakon što Društvo bude obaviješteno o odluci Radne skupine javnost ćemo odmah izvjestiti, kažu u Živogošću.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram