Zatvori
Poslovni Puls
17/05/2013

Hrvatski izvoznici softvera pozivaju vas na još jedan CISEx Friday

Udruga Hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera (CISEx) poziva Vas na 13. CISEx Friday - Softveraši spremni za diplomatsku ofenzivu, održat će se u petak, 24. svibnja 2013. u Zagrebu u novom prostoru ZAGREB EYE, Ilica 1a (Neboder na Trgu bana Josipa Jelačića - 16. kat) od 17:00 sati, uz druženje i party nakon predavanja i panela...

Gospodarska diplomacija je intrigantna tema koja se kontinuirano diskutira na svim našim dosadašnjih CISEx Friday okupljanjima. No ovo je prvi CISEx Friday prvenstveno posvećen ovoj temi. Otvorit ćemo ga prezentacijom dviju tvrtki koje su ozbiljno iskoračile na brojna inozemna tržišta i postigle iznimne rezultate. Tvrtke GDi i Pet Minuta /Shoutem podijelit će s nama svoje detaljno iskustvo rada u inozemstvu kroz predavanja Luke Abrusa i Borana Lončarića.

U trećem predavanju prisjetit ćemo se svih naših dosadašnjih aktivnosti s HAMAG Investom, MINPO i HBOR-om, te rezimirati rezultate dosadašnjih incijativa i priličan broj dobrih vijesti koje nam donosi Tajana Barančić.

Nakon toga slijedi jedna premijera. Ivo Lukač predstavit će naš novi program “CISEx Ambassador”, te nas upoznati s prvim Veleposlanicima naše izvozne softverske industrije.

Bit će to odličan uvod u zadnji dio programa u kojem će najprije Goran Radić predstaviti profil hrvatske softverske izvozne industrije, a koji se nastavlja radnim panelom s predstavnicima ministarstava.

Rezervirajte svoje mjesto na Entrio.hr ovdje. Bitno je naglasiti kako je ulaz besplatan, ali je ograničen kapacitet dvorane.

PROGRAM:

17:00 – Dobrodošlica
17:30 – Hrvoje Bujas  – Otvaranje 13. CISExFriday skupa
17:40 – Luka Abrus, Pet minuta, “Kako poslujemo u Americi.”
18:10 – Boran Lončarić, GDi, “The story of GDi, 2nd largest SW company in Croatia, with 70% of revenues from markets outside of Croatia”
18:40 – Tajana Barančić, Astra poslovni inženjering, “Rezime incijativa: Poduzetnički impuls, HBOR/HAMAG Invest”
19:00 – Ivo Lukač - “CISEx Ambassador”
19:20 – Goran Radić - “Profil hrvatske izvozne softverske industrije”
19:40 – Panel:  “Softverski proizvodi na meniju hrvatske diplomacije”
- Vedran Kružić, MINGO, pomoćnik ministra za trgovinu i unutarnje tržište
- Ana Šimundža, MVPEI, voditeljica ureda zamjenika ministrice
- Zoran Vujčić, CISEx, predsjednik udruge
20:30 - Zagreb Eye Party

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram