Zatvori
Poslovni Puls
15/04/2013

Todorić sve bliže preuzimanju hotela Koločep

Za kupnju hotela Koločep zainteresiran je Ivica Todorić i to preko tvrtke osnovane prošlog ljeta...

Naime, prema Sudskom registru u kolovozu prošle godine tvrtke Agrokor i KARISMA RESORTS INTERNATIONAL S.A. meksički hotelski sa sjedištem u Panami osnovali su tvrtku KARISMA HOTELS ADRIATIC d.o.o. čiji su članovi za zastupanje bili Ljubiša Krstajić iz Srbije od strane panamske tvrtke te Vitorija Svić, inače članica Nadzornog odbora Agrokora, koje je zastupala interese Ivice Todorića. No, uvidom u registar vidljivo je kako je od prosinca jedina osoba koja zastupa tvrtku KARISMA HOTELS ADRIATIC d.o.o.,  Marinko Benić s prebivalištem u Zagrebu. Tvrtka je osnovana s početnim kapitalom od 20 tisuća kuna, javlja Index.

Tvrtka Karisma Adriatic na čelu s Benićom uzela je u zakup Hotele Koločep 1. siječnja ove godine, a registrirala se 22. veljače. Upravo preko te, prošle godine osnovane, tvrtke Todorić bi, kako se pronijela glasina, trebao kupiti hotele Koločep.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram