Zatvori
Poslovni Puls
08/04/2013

Ljubitelji cestovnih jurilica ne smiju propustiti ovogodišnji Zagreb Auto Week

POVEZANE OBJAVE:

Ovogodišnji Zagreb Auto Week, odnosno njegovo treće izdanje bi prema svim značajkama mogao biti najveći i najsadržajniji dosad, te napokon upotpuniti prazninu koja je nastala propašću Zagreb Auto Showa nakon 2008. godine...

Kako bi se show dodatno približio građanima njegovo održavanje prebačeno je iz pomalo dislociranog West Gatea u Arena Centar na zagrebačkom Laništu, kažu organizatori.

Automobilska izložba održat će se od 10. do 12. svibnja, a bit će upotpunjena a novim sadržajima i dva manja popratna sajma - Auto Servis Show i G Tuning Show.

Auto Servis Show posjetiteljima će predstaviti ovlaštene servise limenih ljubimaca, te im pomoći da pronađu najbolju uslugu po najpovoljnijim cijenama, dok će Tuning show koji će se odvijati u garaži i na platou ispred Arena Centra predstaviti najbolje tunere i Tuning izvedbe na ovim prostorima.

Kao dodatna atrakcija za najmlađe, a i one malo starije na Zagreb Auto Weeku bit će postavljena mini karting staza u suradnji sa Karting Arenom Zagreb. Na tzv. Miki Maus karting stazi mališani će moći upoznati sve čari go-karta, a i osvojiti poneku medalju i nagradu. Onim starijima na raspolaganju će stajati simulator prevrtanja, te simulator vožnje po klizavom terenu, kao i mogućnost sjedanja za volan nekih od supersportskih automobila.

Za dodatnu razinu adrenalina pobrinuti će se najbolji hrvatski stunteri, koji će za sve posjetitelje izvesti Stunt show vožnje od kojih zastaje dah, a auto izložba neće proći niti bez neizostavnog sexy car washa. Također, na prilaznim cestama oko Arena Centra biti će organizirane probne vožnje, a nadamo se da neće izostati niti promotivne cijene predstavljenih automobila i motocikala - poručuju iz organizacije.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram