Zatvori
Poslovni Puls
03/04/2013

Prodao tvrtku Zyngi za 183 milijuna dolara pa dao otkaz!

Čovjek koji je Zyngi "uvalio" popularnu igru “Draw Something” najavio je napuštanje kompanije koja vlada carstvom društvenih online igara...

Šef OMGPOP-a Dan Porter kojeg je Zynga kupila za 183 milijuna dolara nakon samo godine dana provedene u Zyngi najavio je kako odlazi iz kompanije kako bi potražio nove poslovne i kreativne izazove.

Podsjetimo, Porter je bio na čelu OMGPOP-a kojeg je Zynga kupila zbog popularne video igre "Draw Something" koja je, na njihovu žalost, nakon preuzimanja izgubila veliki dio aktivnih igrača. Porter je u nekoliko navrata proglašavan "najboljim šefom ikada" nakon što je prije Zynginog preuzimanja u tvrtku vratio otpuštene radnike kako bi i oni mogli sudjelovati u slatkim "plodovima" Zyngine akvizicije tj. dionicama.

Porter se prije nekoliko mjeseci morao ispričavati nakon nesmotrene izjave u kojoj je potvrdio kako je točno da Zynga svoj rast temelji na kopiranju tuđih ideja.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram