Zatvori
PoslovniPuls
16/08/2023

Sjećate se Zynge? Upravo su najavili svoju prvu blockchain videoigru...

Američka gaming kompanija Zynga, koju naviše prepoznajemo po brendu FarmVille, najavila je svoju prvu blockchain igru, Sugartown, koja će koristiti Ethereum NFT, a igrat će se isključivo u web pregledniku.

Riječ je o još jednoj casual video igri po kojima je Zynga postala poznata još 2007. godine u vrijeme kada su igre na Facebook-ovoj platformi bile izrazito popularne.

Uz igru, Zynga će lansirati i 10.000 "Ora" NFT-ova koji će biti nužni kako bi se igra uopće mogla igrati.

"Imamo ambiciju osnažiti našu zajednicu igrača kroz samoodrživu Web3 platformu prepunu zabavnih i dugotrajnih igara", rekao je Zyngin potpredsjednik za Web3 Gaming, Matt Wolf. "Stvorili smo Sugartown koji će se svidjeti Web3 tržištu, ali s ambicijom da postane nešto puno veće tijekom vremena. Nadamo se da ćemo izgraditi zajednicu koja će uživati u cijelom iskustvu barem onoliko koliko smo mi uživali dok smo ga stvarali."

Zynga je prvi put otkrila planove za izradu blockchain igara još krajem 2021. godine. Prošle godine je izdavač Grand Theft Auto igara, Take-Two Interactive, preuzeo Zyngu za 12,7 milijardi dolara i najavio planove za suradnju na budućim blockchain igrama.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram