Zatvori
Poslovni Puls
28/11/2012

Split i Hvar dobivaju festival elektronske glazbe s budžetom od 100 milijuna kuna

Ultra Music Festival, vodeći i najpoznatiji festival elektronske glazbe, dolazi u Hrvatsku i održat će se po prvi put u Splitu i Hvaru od 12. do 14. srpnja 2013. godine. Organizator, tvrtka Ultra Enterprises odabrao je upravo Hrvatsku u konkurenciji 16 država kao jedinu europsku destinaciju ovog renomiranog događanja koje će se tu održati i sljedećih pet godina...

Tako će jedan od najljepših stadiona u Europi, splitski Poljud, te Amfora Grand Beach Resort na Hvaru ugostiti vodeće DJ-e svijeta u, na ovim prostorima dosad, neviđenim produkcijskim uvjetima. Prema procjenama organizatora, već će prvo izdanje festivala posjetiti 60.000 ljubitelja elektronske glazbe iz cijelog svijeta, a Split će se zahvaljujući ovom događanju upisati na kartu vodećih svjetskih lifestyle destinacija s vrhunskom glazbenom festivalskom ponudom te postati europski pandan Miamiju.

Festival Ultra Europe projekt je organizatora tvrtke Ultra Enterprises iz SAD-a i partnera u Hrvatskoj Adria MM Produkcija te sa 100 milijuna kuna u sljedećih pet godina predstavlja jednu od najznačajnijih investicija u turizmu i pratećoj industriji zabave.

Imena prvih potvrđenih zvijezda elektronske scene i DJ-a koji će nastupiti na festivalu Ultra Europe u Splitu i Hvaru bit će poznate i javnosti predstavljene 12. prosinca u 12 sati na konferenciji za novinare u Splitu.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram