Zatvori
Poslovni Puls
27/11/2012

Evo kako kupovati u američkim online trgovinama koje ne dostavljaju robu u Hrvatsku

Tvrtke Visa Inc. i MyUS.com sklopile su partnerstvo kojim će, kaže se u priopćenju za medije, olakšati online kupovinu i dostavu robe kupcima izvan SAD-a...

Putem osobnog sustava za dostavu, kompanija za otpremu pošiljaka MyUs, osigurava međunarodnim korisnicima pristup i u američke trgovine koje nemaju mogućnost prekooceanske dostave ili ne prihvaćaju ne-američke platne kartice. Zahvaljujući potpisanom partnerstvu Visa  korisnici i u Hrvatskoj moći će izabrati plaćanje Visa karticom po vlastitom izboru.

MyUS je višestruko nagrađivani servis, osnovan 1997. godine, koji po mišljenju korisnika širom svijeta pruža najbolju uslugu otpremanja pošiljaka, navodi se u priopćenju Vise. Korisnici Visa platnih kartica mogu iskoristiti i pogodnosti kao što su oslobađanje od plaćanja članarine iduće dvije godine, 25 posto popusta na isporuke tijekom prvog mjeseca i 20 posto na buduće pošiljke. Osigurano je i besplatno osiguranje u iznosu 100 američkih dolara..

"Online kupovina otvorila je globalno tržište, a mogućnost kupovine vodećih američkih brendova uz isporuku u više od 200 zemalja je iznimno privlačna korisnicima. Istraživanje kompanije Visa pokazalo je kako 25 posto ispitanika razmišlja o korištenju servisa koji bi im olakšali kupovinu u prekooceanskim tržištima narednih 12 mjeseci", rekao je Paul Jung, voditelj Visa e-trgovine za područje Azije i Pacifika, centralne Europe, Bliskog istoka i Afrike. "Partnerstvo s MyUS-om omogućava Visinim korisnicima obavljanje transakcija s bilo koje omiljene kartice, kao i korištenje ponuda koji donose uštede", dodaje Jung.

Korisnici  će moći kupovati putem usluge osobnog kupca (Personal Shopper) koja im pomaže u kupovini na aukcijskim stranicama ili omogućava personalizirani shopping. Uz ove usluge, korisnici mogu pratiti popuste i ponude uz pomoć servisa za pronalazak kupona i uspoređivanje cijena.

Za Visine korisnike registracija na MyUS.com je sada je besplatna putem www.MyUS.com/visa te mogu uživati u ponudi koja uključuje i mogućnost praćenja pošiljki (za koje se primjenjuju točno definirane odredbe i uvjeti), navodi se u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram