Zatvori
Poslovni Puls
20/11/2012

Hrvatski startup Qualia otvorio partner program - dogovorena suradnja s tvrtkom iz Kolumbije

Zagrebačka tvrtka Qualia koja stoji iza razvoja BusinessQ  - naprednog oftvera za poslovnu inteligenciju, izvještavanje i vizualizaciju podataka, pokrenula je Partner program...

Prvi partner izvan Hrvatske je tvrtka Capital Park Group iz Kolumbije koja će djelovati na području Latinske Amerike.

Iz Qualije poručuju kako je njihov Partner program namijenjen i svim IT tvrtkama u Hrvatskoj koje zanima proširenje portfelja proizvoda i usluga modernom, inovativnom i cijenom pristupačnom BusinessQ platformom za poslovnu inteligenciju.

Mala i srednja poduzeća ne žele i ne mogu potrošiti 100 i više tisuća eura na dugotrajnu implementaciju sustava izvješćivanja niti mogu zaposliti tim ljudi da ga održava i radi s njime.

BusinessQ platforma je rađena s malim i srednjim poduzećima na pameti, uz naglasak na ugodnom korisničkom doživljaju, interaktivnošću s aplikacijom i podacima, brzoj implementaciji, niskoj cijeni i vizualizaciji podataka prema najboljim svjetskim praksama.

Partneri ostvaruju dodatnu zaradu prodavajući BusinessQ licence i izvršavajući specijalizirane IT usluge, dok partnerovi klijenti dobijaju modernu BI platformu bez dodatnih troškova za nove servere ili licence bilo kojeg tipa.

Iz Qualije naglašavaju i kako se u Partner program ulazi bez naknade, a dobija se besplatna podrška, edukacija BusinessQ i pomoć u svakom smislu. Nadaju se mrežom partnera ostvariti ideju "BI za sve i svakoga" te napominju kako rješenja poslovne inteligencije nisu više samo za najveće tvrtke, njih trebaju i oni najmanji, a  BusinessQ svojom cijenom u potpunosti prati tu paradigmu.

Napomena: PoslovniPuls poslovno surađuje s tvrkom Qualia

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram