Zatvori
Poslovni Puls
16/11/2012

Finska medijska grupacija preuzela hrvatski job portal MojPosao

Portal MojPosao i tvrtka Tau on-line d.o.o. 15. studenog 2012. godine postali su dio finske grupacije Alma Media...

Alma Media jedna je od vodećih medijskih kuća u Europi specijalizirana za tiskana i online izdanja te online usluge. Najnovijim preuzimanjem proširila je portfelj stranica i alata za zapošljavanje koji čine finski Monster.fi češki LMC (objedinjava portale: Jobs.cz, Prace.cz i TopJobs.sk) te vodeći regrutacijski servis u baltičkim zemljama CV Online.

Najveći hrvatski portal za oglašavanje slobodnih radnih mjesta – MojPosao, kao i pripadajući portali EduCentar, MojPrviPosao i CentarNekretnina preuzeti su od britanske Daily Mail and General Trust Group koja povlači svoje poslovne operacije iz Srednje i Jugoistočne Europe te se usmjerava na tržišta SAD-a i Indije.

Za MojPosao, ali i ostale portale kojima upravlja Tau on-line ovo je izvrsna prilika za daljnji razvoj poslovanja. Nova "pojačanja" Alma Medie su i Profesia.sk (iz Slovačke) te Infostud.com (iz Srbije) i Posao.ba (iz Bosne i Hercegovine) s otkupljenim udjelima.

"Uključivanje u Alma Mediu za nas znači mogućnost da nastavimo svoju uspješnu suradnju s vodećim portalima za oglašavanje u Slovačkoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini te je proširimo na nova područja, tj. tržišta Češke, Finske i Baltičkih zemalja. Naši novi partneri imaju višegodišnje iskustvo u oglašavanja poslova te razvoju regrutacijskih alata, što znači da će MojPosao u takvom 'društvu' brže napredovati te dodatno poboljšavati kvalitetu usluge prema tvrtkama i korisnicima", izjavio je Igor Žonja, Predsjednik uprave Tau on-line d.o.o.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram