Zatvori
Nenad Bakić
Foto: HRT
PoslovniPuls
10/04/2024

Tvrtka koju je osnovao Nenad Bakić i službeno promijenila ime

Iako je MojPosao, kojim upravlja Tau on-line d.o.o., već neko vrijeme dio Alma Career grupacije, službeno su promijenili ime iz Tau on-line d.o.o. u Alma Career Croatia d.o.o.

„Korištenjem suvremenih tehnologija, neprestanim inovacijama i s bogatim iskustvom, naš globalni tim od 800 profesionalaca svakoj kompaniji osigurat će najbolja rješenja kojima je cilj ojačati brend poslodavca te pomoći u pronalasku odgovarajućih kandidata koji čine razliku“, istaknuo je Igor Žonja, direktor Alma Career regije jug i predsjednik uprave portala MojPosao.

Osim portala MojPosao Tau on-line ima i portale EduCentar, Moj prvi posao i Centar nekretnina. U 2011. ostvarili su 16,5 milijuna kuna prihoda, što je pad za 7,4 posto u odnosu na godinu prije. Ipak, neto dobit kompanije je u 2011. iznosila 1,5 milijuna kuna, što je povećanje sa 357.284 kune koliko su ostvarili u 2010.

Vlasnik portala MojPosao, Alma Media, je jedna od vodećih medijskih kuća u Europi, specijalizirana za tiskana i online izdanja te online usluge, s uhodanim biznisom u Češkoj, pribaltičkim zemljama i Finskoj.

Do 2012. tvrtka osnivača Nenada Bakića, je bila u vlasništvu britanske grupacije Daily Mail and General Trust, kojima.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram