Zatvori
Poslovni Puls
05/09/2012

Soundset grupa preuzela riječki "Radio Trsat"

POVEZANE OBJAVE:

Soundset radijska grupa bogatija je za još jednog člana velike radijske obitelji...

Riječki Radio Trsat postao je šesnaesta radijska postaja članica Soundet grupe, jedine radijske grupacije u Hrvatskoj temeljenoj na jednakopravnosti svih članica, s prepoznatljivim Soundset nacionalnim nazivnikom.

Kupnjom Radio Trsata, vodeće komercijalne radijske postaje u Rijeci, Soundset radijska grupa nastavlja s ispunjavanjem vlastite vizije, te strateške ekspanzije s ciljem pokrivanja čitavog teritorija kao i populacije Republike Hrvatske jedinstvenim i prepoznatljivim urbanim zvukom, poručili su sa Soundseta.

"Soundset Radijska grupa kupnjom Radio Trsata još jednom je potvrdila izvrsne poslovne rezultate koji su proizašli iz kvalitetne ideje ujedinjenja velikog broja radio postaja iz svih krajeva zemlje u jedinstvenu nacionalnu radijsku grupu. Iako je Radio Trsat od rujna dio Soundset grupe, valja naglasiti kako će isti zadržati vlastiti identitet koji je dobro poznat svim vjernim slušateljima, što je ujedno i politika koja se odražava kod svake radijske postaje Soundset obitelji", izjavio je Josip Majher, direktor i vlasnik Soundset radijske grupe.

Soundset grupa je prva hrvatska nacionalna radijska mreža urbanog zvuka s dnevnim dosegom slušanosti između 400.000 do 450.000 slušatelja.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram