Zatvori
Poslovni Puls
04/09/2012

"Vječni" Niko Bulić ponovno kandidat za šefa Hrvatske turističke zajednice

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) objavila je danas natječaj za izbor direktora Glavnog ureda HTZ-a na mandat od četiri godine, a zainteresirani prijave mogu predati u idućih 15 dana...

Kandidati trebaju imati diplomu društvenog ili humanističkog smjera ili geografije, najmanje pet godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima u turizmu, te aktivno znanje jednog svjetskog jezika.

Osim toga moraju imati položen stručni ispit za rad u turističkom uredu ili ga položiti u prvoj godini, a traže se i organizatorske sposobnosti te da protiv njih nije pravomoćnom sudskom presudom ili rješenjem o prekršaju izrečena mjera sigurnosti ili zaštitna mjera zabrane obavljanja poslova iz područja turizma.

Vršitelj dužnosti direktora Glavnog ureda HTZ-a trenutno je Dubrovčanin Niko Bulić, koji je na direktorskoj funkciji nešto više od deset godina, a kako je sam najavio, planira se javiti na natječaj, javlja DubrovnikNet.

Foto: Nacional.hr

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram