Zatvori
Poslovni Puls
29/08/2012

Željko Mitrović spasio Pink grupaciju od potpunog poslovnog urušavanja

Mitrovićeva Pink grupacija kompanija ipak je izbjegla poslovnih krah, rekao je Mitrović na konferenciji za novinare...

"Kompaniju Pink smo potpuno oporavili i nemamo nikakvih problema s likvidnošću. Isplatili smo svih pet zaostalih plaća radnicima i potpuno zatvorili rupu od 40 milijuna eura u obrtnom kapitalu koja se stvorila prije godinu i pol dana kada sam bio odsutan. Uradili smo to uz pomoć moje osobne dokapitalizacije koja je višemilijunska, ali i prodajom tvornice vode", rekao je Željko Mitrović, predsjednik Pink Media Groupa, na konferenciji za novinare.

- Srbijanski medijski mogul Željko Mitrović prodaje dio Pink TV-a njemačkom RTL-u i Georgeu Sorosu

"Poslije 15 godina vraćam se na funkciju generalnog direktora Pinka", naveo je i predstavio i novi menadžment kompanije. Među predstavljenim "pojačanjima" našao se i Siniša Svilan koji je postao Pinkov koordinator programa za regiju.
"Imali smo velike investicije od oko pet milijuna eura u PFI studije i u tom području očekujemo dosta novih poslova. Čini mi se da će nova vlada brže realizirati neka rješenja vezana za porezne olakšice stranim kompanijama koje žele snimati filmove u Srbiji", rekao je Željko Mitrović i najavio da će Pink reafirmirati kvalitetnu pop muziku.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram