Zatvori
Poslovni Puls
28/08/2012

Miroslav Kutle pokušava preuzeti kontrolu nad Narodnim radijom i Antenom Zagreb?

POVEZANE OBJAVE:

Od jutros se u medijskim kuloarima šuška o velikom povratku privatizacijskog tajkuna Miroslava Kutle...

"Najzloglasniji tajkun 90-ih godina preko svojih je pouzdanika Jurju Hrvačiću nedavno zabranio ulaz u zgradu na zagrebačkoj Aveniji Većeslava Holjevca, odakle se emitira program Narodnog i Antene. Nezadovoljan prihodima, odlučio je postaviti novi menadžment neovisan u Hrvačiću. Kutle je počeo aktivirati stavke ortačkih ugovora iz 1995. i 1996. godine kojima 'papirnati' suvlasnici radijskih postaja moraju prenijeti svoje udjele na fizičke ili pravne osobe koje sam odredio", objavio je danas Business.hr.

Hrvačić je demantirao navode Business.hr-a, ali je poručio kako traju pokušaji preuzimanja najmoćnije domaće radijske tvrtke.

Novinarima, koje je danas proveo kroz poslovni prostor na Aveniji Većeslava Holjevca kako bi dokazao da mu nije zabranjen ulaz u zgradu, obećao je da će "pravu istinu" o pokušaju preuzimanja otkriti 12. rujna, na svoj 60. rođendan.

"Ja s Kutlom nemam nikakvih neraščišćenih odnosa, ali postoje neki drugi ljudi u toj priči", poručio je Hrvačić ne otkrivši tko su "drugi ljudi".

Neslužbeno se počelo spekulirati kako je riječ o bivšem Sanaderovom PR-ovcu Ratku Mačeku i Robertu Jukiću, koji je nedavno iz Hrvatske pošte prešao u Media Mix, marketinšku ruku Hrvačićevih medija.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram