Zatvori
Poslovni Puls
28/06/2012

Ma to nije moguće: Novi Bugatti Veyron imat će hibridni motor!?

POVEZANE OBJAVE:

Bugatti je potvrdio da je ta kompanija počela rad na nasljedniku aktualnog Veyrona, a proizvodnja novog modela trebala bi početi 2014. ili 2015. godine...

U izjavi za britanski Autoexpress, glavni inženjer Bugattija, Jens Schulenburg, otkrio je da najveći izazov u konstruiranju novog Veyrona predstavlja smanjenje mase ovog automobila.

“Kako bismo olakšali budući Veyron, trenutno istražujemo nove thenologije koje bi nam omogućile proizvodnju kotača od ugljičnih vlakana”, kazao je Schulenberg. “Što se pogona tiče, hibridni motor je svakako nešto o čemu najozbiljnije razmišljamo”, rekao je.

Hibrid u Bugattiju? To bismo baš voljeli vidjeti...

Schulenberg je potvrdio da će Bugatti prije nasljednika Veyrona predstaviti serijsku verziju koncepta Galibier sa 4 vrata, čiji je koncept prikazan još 2009. godine i koji bi se trebao naći u prodaji 2014. godine, kada će se prestati proizvoditi aktualni Bugatti Veyron.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram