Zatvori
Poslovni Puls
22/06/2012

Winning: Oglašivači "suhim zlatom" plaćaju reklame u novoj seriji Charliea Sheena

POVEZANE OBJAVE:

Charlie Sheen se vratio s "ruba" i...pobijedio, čini se...

Nakon što je zbog serije javnih skandala prošle godine otpušten iz hit TV serije "Dva i pol muškarca", karijera Charliea Sheena izgledala je kao gotova knjiga. Ipak, ako je suditi po interesu oglašivača - Sheen se vratio i "pobijedio".

Naime, kako se ovih dana šuška u američkim medijima - oglašivači su "poludjeli" za novom Sheenovom serijom "Anger Management" koja se od idućeg tjedna počinje emitirati na američkoj kabelskoj televiziji FX koja je poznata po serijama poput "Rescue Me", "Louie", "Justified" i dr.

Prema pisanju Hollywood Reportera, FX oglašivačima prodaje reklamne blokove za "Anger Management" po rekordno visokim cijenama za potpuno novu seriju koja se još uvijek nije počela emitirati.

Charlie Sheen "manija" je tako velika da su scenaristi već počeli pisati materijal za drugu sezonu, a prava na prikazivanje serije već su otkupile i brojne inozemne tv kuće.

Sheen, koji danas živi nešto mirnije (bez alkohola) nego prije godinu dana, čini se, ponovno je "pobijedio"...

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram