Zatvori
Poslovni Puls
18/06/2012

Najutjecajniji domaći IT poduzetnici pozivaju Vas na druženje 29. lipnja u klubu Mansion u Zagrebu

U petak 29. lipnja 2012. u 18 sati, u klubu Mansion na zagrebačkom jezeru Jarun održat će se 8. CISEx Friday, event i druženje u organizaciji Udruge hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera (CISEx)...

"Okupljanje ćemo iskoristiti za proslavu svih novih radnih mjesta koja su naši članovi otvorili od početka rada naše udruge. Osobito smo ponosni jer znamo da članovi naše udruge spadaju u red izvrstnih poslodavaca kod kojih su mnogi zaposlenici ujedno i dioničari te uživaju poticajnije radne uvjete i radne sredine nego u većini drugih djelatnosti.

Naša orijentiranost prema inozemnim tržištima pokazuje se kao izvrstan način kako možemo rasti i u vrijeme krize, stvarati nove proizvode, pokretati nove startup projekte, biti inovativni i konkurentni. Broj članova naše udruge iz dana u dan raste i daje nam vjeru da u budućnosti možemo očekivati daljnji trend “preslagivanja” naše industrije koja se iz receptivne, kakva je uglavnom bila posljednjih 20 godina, pretvara u emitivnu i odlučno osvaja nova svjetska tržišta. Naša industrija u mnogočemu je posebna. Ne traži velika poduzetnička ulaganja u podizanje proizvodnje, tržište potražnje je u stalnom porastu, a mogućnosti za globalni plasman postaju sve jednostavnije. No naša industrija još uvijek nije u našem društvu prepoznata kao jedna od strateških i naš je zadatak podići svijest i stvoriti spoznaju o nama i našim potencijalima kod svih onih koji bi nam mogli u tom nastojanju biti korisni partneri. Na 8. CISEx Fridayu predstavit ćemo nekoliko ideja i projekata kojima je cilj potpomoći zapošljavanje i učiniti ga kvalitetnijim", stoji u službenoj najavi ovog događaja.

Najavljeni su govori uglednih domaćih IT poduzetnika i ulagača poput: Hrvoje Bujas (GoHome, CrnoJaje), Goran Radić (Applicon), Saša Cvetojević (Insako, CRANE), Vedran Antoljak (Sense Consulting), Dario Alfirević (Enoto) i Jura Benčić (e-talent).

Ulaz je besplatan i otvorenog tipa (nije potrebno biti članom udruge CISEx), a možete se prijaviti ovdje.

Više informacija o udruzi CISEx možete pronaći na njihovim službenim web stranicama, Linkedin grupi i Twitter kanalu.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram