Zatvori
Poslovni Puls
11/06/2012

Bivši šef Hrvatske pošte postao najmoćniji čovjek radijskog oglašavanja

POVEZANE OBJAVE:

Robert Jukić, kojeg je Milanovićeva vlada nedavno smijenila s pozicije predsjednika Uprave Hrvatske pošte bez obzira na dobre poslovne rezultate, nastavit će karijeru u radijskom carstvu Juraja Hrvačića...

Robert Jukić je imenovan direktorom Hrvačićeve agencije za radijsko oglašavanje Media Mix, kojoj je pripojena sestrinska tvrtka Media Mix produkcija, doznaje T-Portal.

Iz Media mixa se hvale da u ovoj godini bilježe odlične prodajne rezultate, lani su imali prihod od 66,7 milijuna kuna i dobit od tek 41.000 kuna. Agencija je zadužena za poslove oglašavanja na Narodnom radiju, Anteni Zagreb, Totalnom FM-u i Media Servisu.

O Jukiću su mediji pisali kao HDZ-ovcu koji je u svom četverogodišnjem mandatu uspješno pretvorio Hrvatske pošte u profitabilnu državnu tvrtku. Smanjio je broj zaposlenih za 2.000 i pokrenuo projekt digitalne televizije. Spominjao se i kao mogući nasljednik Stipe Oreškovića, EPH-ovog direktora. U rujnu će Jukić, zajedno s još nekim bivšim šefovima državnih poduzeća, svjedočiti na suđenju premijeru Sanaderu u aferi Fimi media.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram