Zatvori
Poslovni Puls
04/06/2012

Potvrđena optužnica protiv direktora programa NoveTV Siniše Svilana

Zagrebački Županijski sud potvrdio je optužnicu koju je Državno odvjetništvo podnijelo protiv Siniše Svilana, direktora programa Nove TV...

Sinišu Svilana ipak čeka suđenje.

Prema navodima Županijskog državnog odvjetništva, da bi emisije produkcijske kuće Core media “1 na 1”, “U sridu”, “Istraga” i “Interijeri” ugledale svjetlo dana na Novoj TV, direktor programa te televizije Siniša Svilan primio je od direktora Core medije Vladimira Šelebaja Selliera ukupno 262.000 eura mita, piše Večernji.

U optužnici se navodi kako je isplate na ruke dobivao tri godine, a prikazivanje svake emisije iz pojedinog projekta stajalo je Šelebaja Selliera tisuću eura. Novac je Svilan dobivao što od Šelebaja, što od posrednika, među kojima je bio i Šelebajev partner u Core mediji, estradni menadžer Edvin Softić koji je priznao da je Svilanu nosio kuvertu kada je Šelebaj bio na putu.

Time je okončan dio istrage u aferi Core media u kojoj se Svilana sumnjičilo da je sa Šelebajem Seillerom dogovorio da će projekti te producentske kuće biti emitirani na Novoj TV. Tužitelji vjeruju da je Šelebaj znao kakve će emisije moći prodati Novoj TV jer mu je Svilan odavao podatke s kolegija na kojima se govorilo koji ih sadržaj zanima.

Foto: Nacional.hr

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram