Zatvori
Poslovni Puls
28/04/2012

Fondovi - tjedni pregled: Uvjerljivi dobitnik dionički fond NFD Aureus US Algorithm (+4,14 posto)

Trideset i devet od ukupno osamdeset i devet fondova protekloga tjedna ostvarilo je porast vrijednosti udjela...

Kod dioničkih fondova protekloga tjedna, fond NFD Aureus US Algorithm porastao je za +4,14 posto dok je fond KD Energija porastao za +1,10 posto. Najveći pad kod dioničkih fondova, imao je fond HPB Dynamic kojem je vrijednost pala za -52,23 posto a slijedi ga HPB Dionički sa padom od -4,68 posto.

Kod mješovitih fondova jedini sa pozitivnim rezultatom je fond ST Balanced kojem je vrijednost porasla za +0,32 posto. Najveći pad kod mješovitih fondova imao je fond HPB Global koji je pao za -8,66 posto a iza njega je Raiffeisen Prestige sa padom od -1,73 posto.

Kod obvezničkih fondova najveći porast imali su Erste Bond (+0,84 posto) i OTP euro obveznički (+0,45 posto). Negativan rezultat u ovoj grupi imao je samo ZB bond kojem je vrijednost smanjena za -0,15 posto.

Novčani fondovi imali su pozitivne rezultate a najuspješniji je bio ST Cash kojem je vrijednost udjela porasla za +0,14 posto, prenosi hrportfolio.com.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram