Zatvori
Jasmin Hadzic
25/04/2012

Kakav uspjeh: Likovi iz slovenske mobilne aplikacije dobivaju vlastiti web TV show na Disneyju!

Ipak se može - s brdovitog Balkana u glamurozni Hollywood...

Likovi iz "Talking Friends" serije mobilnih aplikacija slovenskog startupa Outfit7 - dobivaju vlastiti web show i to u suradnji s velikim Disneyjem! Talking Tom Cat, Talking Ben the Dog i drugi likovi iz "Talking Friends" aplikacija pojavit će se u web seriji koja će se emitirati na Disneyjevim web stranicama i Disneyjevom službenom YouTube kanalu, javlja AllThingsD.

Aplikacije iz "Talking Friends" franšize do sada su preuzete više od nevjerojatnih 390 milijuna puta, a njihov uspjeh lansirao je suosnivače Sama i Izu Login na peto mjesto najbogatijih Slovenaca s osobnom imovinom čija se vrijednost procjenjuje na gotovo 80 milijuna eura.

A osim u web TV vode, Outfit7 se širi i na merchandising svojih brendova, pa je tako nedavno najavljeno partnerstvo s tvrtkama Iconicfuture i Digital Artists koje će pomoći Outfitu7 da na tržište izbaci cijelu seriju proizvoda brendiranih njihovim virtualnim mačkom Tomom iz aplikacije “Talking Tom Cat”.

Glavni razvojni centar Outfita7 je u Sloveniji, a imaju urede i u kalifornijskom Palo Altou, Cipru, Londonu i Seulu.

Čestitamo susjedima! Inspirativna priča i negacija svih "nevjernih Toma" koji tvrde kako s Balkana nije moguće doći na vrh svjetske tehnološke scene.

Outfit7 je pokazao da je to itekako moguće...

Pročitajte još:

- Aplikacije slovenskog startupa Outfit7 imaju 300 milijuna preuzimanja i žele postati novi Angry Birdsi

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram