Zatvori
Poslovni Puls
25/04/2012

Veselo na HTV-u: Hloverka upala u redakciju "Hrvatske uživo" i vrištala na novinare i urednike?

Vjerojatno zbog otvorenog pisma kojim je Izvršni odbor HND-a pri HTV-u povodom slučaja Svilan u okviru afere Core Media ponovno zatražio da Hloverka Novak Srzić radi iza kamera, ona je jučer upala u redakciju emisije "Hrvatska uživo" i verbalno napala potpisnike priopćenja...

Hloverka Novak Srzić, međutim, tvrdi da su upravo oni ti koji nad njom vrše mobbing i najavljuje tužbe, prenosi T-Portal.

"Vjerojatno ponukana otvorenim pismom članova Izvršnog odbora HND-a pri HTV-u, da joj se do okončanja postupka u slučaju direktora Nove TV Siniše Svilana, dodijeli druge radne zadatke koji ne uključuju pojavljivanje na ekranu, Hloverka Novak Srzić uletjela je u redakciju 'Hrvatske uživo' i povišenim tonom prozivala potpisnike pisma", kazala je T-Portalu Sanja Mikleušević, jedna od članica Izvršnog odbora HND-a pri HTV-u.

"Budući da smo navikli na takve i slične ispade Novak Srzić, to je moglo proći kao interni dodatak njezinu liku i djelu. Iako se od nje može svašta očekivati, posebice nakon što je svojevremeno upregla sve sile da zajedno s kolegama, u vrijeme dok sam bila u osmom mjesecu trudnoće dobijem izvanredni otkaz, ovoga je puta sadržajem svog verbalnog ispada prešla svaku granicu", kazala je Mikleušević.

Jedno je sigurno - na HTV-u ovih dana nije dosadno...

Pročitajte još:

- Javna dalekovidnica uzvraća udarac: HRT najgledaniji u prvom tromjesečju ove godine!

- MEDIJSKA SCENA: Dijana Čuljak i Ivan Čermak postaju suvlasnici zagrebačke Z1 televizije?

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram