Zatvori
Jasmin Hadzic
05/04/2012

Ma nije moguće: BRAVO TV sprema startup reality show s tehnološkim poduzetnicima iz Silicijske doline!

Baš kada smo već zaboravili na onu suludu ideju o reality showu s tehnološkim poduzetnicima u Silicijskoj dolini - BRAVO nas je "oduševio" službenom najavom...

Razumijemo ako Vas i na sam spomen "realityja" i "startupova" u jednoj rečenici - hvataju grčevi u želucu. I mi osjećamo isto.

NBC-jeva kabelska tv kuća BRAVO najavila je skori početak emitiranja reality tv showa pod radnim nazivom "Silicon Valley". Kao što već pretpostavljate - glavu ulogu u ovom tv proizvodu imat će nadobudni mladi tehnološki poduzetnici koji žele postati "novi Mark Zuckerberg" i ostojiti svijet sa svojom društvenom mrežom, mobilnom aplikacijom, video igrom ili čime već...

BRAVO u službenoj najavi showa (nije poznat datum početka emitiranja) ne navodi previše detalja o samom konceptu, no poznato je kako je originalna ideja bila okupiti hrpu ambicioznih tehnoloških poduzetnika, smjestiti ih pod isti krov i omogućiti im sve potrebno za stvaranje "novog Facebooka", "novog Twittera", "novog Groupona" ili što god ovoj ekipi padne na pamet.

Zvuči dosadno? Ne brinite, ekipica će navodno imati neograničen pristup alkoholu i ekskluzivnim noćnim klubovima. Dakle možemo očekivati skandale, seks, golotinju...a tu i tamo malo priče o "mijenjanju svijeta" i vjerojatno par kadrova ovih "poduzetnika" pred računalima.

Kao izvršna producentica showa pojavljuje se Zuckerbergova sestra Randi Zuckerberg.

Sve u svemu - zvuči kao kombinacija gadosti koje (ne) gledamo u Big Brotheru i Jersey Shoreu -  i svijeta brzorastuće tehnološke industrije Silicijske doline.

Budući da ovaj reality predstavlja sve ono što Silicijska dolina mrzi (osnivač Digga Kevin Rose navodno je producente odbio uz poruku "Fuj, vratite se u Los Angeles") - nismo pretjerano uvjereni kako je ovo tv sadržaj koji će biti posebno popularan u široj okolici San Francisca.

A možda će i oni, poput nas ostalih, u društvu pljuvati po "Silicijskoj dolini", a po noći skidati najnovije epizode kako bi doznali jesu li se američki "Marijana i Nemeš" pomirili.

Jedno je sigurno - nakon ovog nema povratka...

Silicijska dolina i svijet startupova kroz TV ulazi u domove diljem SADa i ostatka svijeta pred publiku čiji je jedini doticaj s tehnologijom otvoren profil na Facebooku i zaliha digitalne pornografije na računalu.

Foto: wallpaperss.com

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram