Zatvori
Jasmin Hadzic
04/04/2012

Hoće li Ashton Kutcher Stevea Jobsa pretvoriti u sprdačinu ili ćemo dobiti solidnu biografiju osnivača Applea?

Internet, a pod time mislimo na Facebook i Twitter, nije pretjerano pozitivno reagirao na vijest kako se snima film o Steveu Jobsu s Ashtonom Kutcherom u glavnoj ulozi...

Ne možemo reći da nas je takva reakcija previše iznenadila. Ashton Kutcher nije poznat kao "ozbiljan" dramski glumac, već kao komercijalno uspješan pripadnik hollywoodske elite. Filmovi poput "New Year's Eve", "No Strings Attached", " What Happens in Vegas" i "Valentine's Day" ne ulijevaju previše povjerenja, no producent filma radnog naziva "Jobs" tvrdi kako Ashton Kutcher čini sve kako bi se pripremio za najvažniju ulogu svog života.

"Već se susreo s ljudima koji su poznavali Jobsa. Radi s profesionalcima kako bi se maksimalno pripremio na ulogu. Koliko je meni poznato, otkazao je sve druge sastanke i projekte", tvrdi producent Mark Hulme čija će kompanija producirati film o Stevu Jobsu. "Fizička sličnost sa Jobsom je strašna, a Ashton osjeća povezanost s Jobsom na puno načina. On je veliki ljubitelj tehnologije i osjeća privrženost  onom što je Jobs postigao."

I doista, Kutcher zaista nalikuje Jobsu u mlađim danima, a već je godinama "duboko" u američkoj tehnološkoj industriji kao jedan od najaktivnijih celebrity ulagača u inovativne mlade tehnološke kompanije. S više od 10 milijuna pratitelja na Twitteru - Kutcher nesumnjivo "osjeća" puls tehnološke zajednice i Appleovih fanova.

No, hoće li to biti dovoljno?

Poput mnogih, i mi smo skeptični oko toga može li Kutcher s dovoljnom dozom ozbiljnosti i karizme utjeloviti osobu poput Stevea Jobsa.

Ono što nas može umiriti jest činjenica da nije riječ o filmu koji će se snimati po službenoj biografiji Stevea Jobsa iz pera Waltera Isaacsona.

Filmski kritičari napominju kako je "Jobs" niskobudžetni indie film i kako budućnost sigurno donosi još filmova koji će istraživati biografiju osnivača Applea i ikone moderne tehnološke revolucije.

Pročitajte još:

- Steve Jobs bio bi ponosan: Appleove dionice jurišaju prema novom cjenovnom rekordu

- Požurite i ugrabite svoj primjerak Walter Isaacsonove biografije Stevea Jobsa u hrvatskom prijevodu

Foto: TheDaily

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram