Zatvori
Poslovni Puls
02/04/2012

Radimir Čačić: Pred ljeto imat ćemo 350.000 nezaposlenih, to se u mandatu ove Vlade ne smije ponoviti!

Prvi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva danas je sudjelovao u radu drugog Brown Foruma koji se održava u Opatiji pod nazivom "Gospodarske mogućnosti na razini općina"...

"Očekujem da će se crni brojevi nastavljati u travnju i svibnju, a krajem svibnja počinje kompletna promjena trenda u što duboko vjerujem i što svima daje razloga za optimizam", izjavio je danas prvi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Radimir Čačić, prenosi Jutarnji.

- Nećete vjerovati kako je NikTitanik ovjekovječio Čačićevu najavu ekonomskog uzleta

Čačić je odgovarajući na novinarsko pitanje kada se može očekivati preokret negativnih trendova, kazao da smatra da će do kraja svibnja biti oko 350.000 nezaposlenih s odgovarajućim padom broja zaposlenih.

"Pred nama je od lipnja zadatak da se vraćamo u plus i nikad više u mandatu ove vlade se ne smiju ponoviti ovi brojevi, rekao je najavljujući da u svibnju iduće godine mora biti oko 320.000 nezaposlenih i da se to smanjivanje mora nastaviti u sljedećim godinama."

Istaknuo je da su to, što se njega tiče, najdublji i najcrnji brojevi u mandatu ove vlade.

Pročitajte još:

- Radimir Čačić: Moramo već jednom shvatiti kako više ne živimo u socijalizmu

- Nadamo se da ovo nije Čačićeva okrutna šala: Od svibnja uzlet hrvatskog gospodarstva

Foto: Vlada.hr

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram