Zatvori
Poslovni Puls
22/03/2012

Novi šef Podravke ima bizarnu ideju: Ekonomiste, inženjere i tajnice šalje u trgovačke centre!

Opću preduskrsnu mobilizaciju naredio je jučer novi predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić koji je stotine zaposlenih u administraciji 'potjerao' u trgovačke centre.
Diplomirani pravnici, ekonomisti, prehrambeni tehnolozi, inženjeri, poslovne tajnice - svi će morati upeti sva svoja umijeća kako bi Podravka za Uskrs ostvarila što bolju prodaju...

U toj "omladinskoj radnoj akciji", kako je s podsmijehom ovih dana etiketiraju podravkaši, sudjelovati će i članovi Uprave predvođeni novim predsjednikom Uprave, SDP-ovcem Zvonimirom Mršićem, doznaje Slobodna Dalmacija.

- Zvonimir Mršić tek došao u Podravku, a već srezao menadžerske plaće za 10 do 20 posto

Prema dopisu koji je Uprava uputila direktorima službi, traži se da "svi zaposlenici Podravkine poslovne zgrade najviše moguće angažiraju u promociji i poticanju prodaje Podravkinih proizvoda u preduskrsno vrijeme". Zaposlenici će, piše dalje, obavljati poslove prodaje ili poticanja kupaca na kupnju te punjenje polica.

"Akcija će se odvijati svaki vikend (petak, subota i nedjelja) do Uskrsa, uključujući i vikend prije Uskrsa. Uključeni u aktivnost nemaju pravo na dodatnu naknadu, već će svi biti uključeni po modelu preraspodjele radnog vremena i moći će koristi slobodne dane za rad vikendom", stoji u dopisu Uprave.

Svi sudionici Mršićeve "uskrsne mobilizacije" morat će obaviti sanitarni pregled i dobiti sanitarne knjižice kako bi mogli manipulirati prehrambenim proizvodima na prodajnim mjestima diljem kontinentalne Hrvatske. Jučer je za nekoliko stotina zaposlenih održana i edukativna radionica o ponašanju na prodajnim mjestima.

Bizarno...

Hrpa ekonomista, poslovnih tajnica i inženjera raštrkana po trgovačkim centrima nama zvuči kao katastrofa u slow motionu...

Pročitajte još:

- Može li SDP-ov Zvonimir Mršić učiniti čudo i ponovno “pokrenuti” Podravku

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram