Zatvori
Poslovni Puls
15/03/2012

NovaTV producira prvu hrvatsku web sapunicu - u glavnoj ulozi plavuša iz "Larinog izbora"

Ako ne volite sapunice, pripremite sedative - jer NovaTV sprema prvu hrvatsku web only sapunicu...

Riječ je o tzv. "spin offu" popularne televizijske sapunice "Larin izbor". Od 19. ožujka na online video servisu NoveTV OYO.hr počet će se emitirati web serija "Nikol: povjerljivo" u kojoj će se otkrivati tajne obitelji Zlatar iz već spomenute serije koja obara sve rekorde gledanosti.

"Nikol:povjerljivo" sastojat će se od video dnevnika simpatične Nikol Zlatar (Jagoda Kumrić) koja je prilikom pomaganja ocu oko uređivanja novog ureda naišla na neobičnu kartu ispisanu mnoštvom čudnih simbola i brojeva, poručuju s NoveTV.

Da, "Indiana Jones" + sapunica format...

''Oduševljena sam što Nikol nastavlja voditi život paralelno u svojoj seriji. Producenti su zamisli vrlo intrigantnu i zabavnu radnju koja se nastavlja na Larin izbor i nudi dublji uvid u tajne Zlatarovih kroz njene oči. Uloga Nikol meni je prva u karijeri, ali sigurno jedna koju ću zauvijek pamtiti i za koju će me vezati najljepše uspomene. Ona je pronicljiva i bistra, svoju razmaženost pomalo napušta kako sazrijeva, a sada se i zaljubila. Znatiželjna je i pravi izbor za otkrivanje tragova velikih tajni iz prošlosti svoje obitelji", objasnila je mlada glumica Jagoda Kumrić.

Bez obzira što mislili o sadržaju ovog projekta - NovaTV mora dobiti pohvale za inovativnost. Bit će zanimljivo vidjeti kako će domaći "sapuničari" prihvatiti ovu web sapunicu.

Skeptični smo - jer nekako sumnjamo da su fanovi Larinog izbora zainteresirani za ovakve internet avanture.

Pročitajte još:

- Online videoteka NoveTV konačno postala servis za koji se (možda) isplati plaćati

Foto: NovaTV

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram