Zatvori
Jasmin Hadzic
15/03/2012

Konačno i u Hrvatskoj: Preko Deezera za 25 kuna mjesečno možete preslušavati više od 15 milijuna pjesama!

I dok čekamo dolazak ultra-popularnog Spotifyja - i ovo će poslužiti...

Glazbeni streaming servis Deezer od danas je dostupan i u Hrvatskoj, javlja IHG. Riječ je o glazbenom servisu za preslušavanje glazbe koji korisnicima omogućuje jeftino preslušavanje više od 15 milijuna dostupnih pjesama! Gotovo svi poznatiji glazbenici dostupni su na Deezeru. Od Rihanne i Madonne, pa sve do Coldplaya i Nine Inch Nailsa.

"Uzbuđeni smo jer danas pokrećemo Deezer u Istočnoj Europi i što ćemo igrati ključnu ulogu u glazbenoj revoluciji", rekao je osnivač Deezera Daniel Marhely, povodom pokretanja usluge u zemljama na istoku Europe.

Što se tiče plaćanja, situacija je ovakva...

Deezer Vas "časti" s besplatnim 30-dnevnim Premium+ članstvom tijekom kojega možete potpuno besplatno i neograničeno preslušavati više od 15 milijuna dostupnih pjesama i to na bilo kojem uređaju koji ima internet vezu, uključujući i smartphone. Nakon isteka ovog paketa dobrodošlice, morate se pretplatiti na Premium paket (3,49 eura mjesečno) ako želite nastaviti uživati u Deezerovom golemom katalogu dostupnih pjesama. Premium+ članstvo uključuje i mobilnu aplikaciju te stoji 6,99 eura mjesečno.

Ne zvuči loše zar ne? Za 25 kuna mjesečno 15 milijuna pjesama!

Za prijavu na Deezer morate imati otvoren Facebook račun.

Deezer je pokrenut još davne 2007. godine u Francuskoj, a do sada je u njegov razvoj uloženo više od 100 milijuna kuna!

Pročitajte još:

- Online videoteka NoveTV konačno postala servis za koji se (možda) isplati plaćati

- Spotify od danas dostupan i u SAD-u: Hoće li ovo promijeniti način na koji konzumiramo digitalnu glazbu?

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram