Zatvori
Poslovni Puls
29/02/2012

Promjene na Prisavlju: Aleksandar Stanković postaje voditelj HTV-ovog Dnevnika Plus

S Hrvatske radiotelevizije dolaze najave o malim promjenama u konceptu njihovih informativnih emisija...

Već od 5.ožujka kreću produžene i poboljšane "Vijesti u 17" u trajanju od 20 minuta koje će se emitirati i vikendom, kada će trajati 15 minuta. Vijesti će voditi Kristina Validžić i Goran Brozović a urednice su Stela Kolar Borovčak i Sanja Gvozdanović.  Koordinator projekta je Zoran Šprajc.

Emisija "Hrvatska uživo" više se neće prekidati i emitirati u dva dijela. Naime, prije "Vijesti u 17" prikazivat će se "TV kalendar", a "Hrvatska uživo" emitirat će se nakon "Vijesti" i trajat će 60 minuta, od 17.20 do 18.20.

Promjene će od 5. ožujka doživjeti i središnji večernji "Dnevnik" u 19.30 koji će trajati 45 minuta, do 20.15. Produljeni "Dnevnik" tako će nuditi više sadržaja iz vanjske politike i kulture, a nešto duže trajat će sport i vremenska prognoza, poručuju s HTV-a.

"Dnevnik" će raditi 20-ak najboljih HRT-ovih reportera (Anka Bilić Keserović, Tatjana Munižaba, Katarina Periša Čakarun, Petar Vlahov,  Dragan Nikolić, Josip Šarić, Elizabeta Gojan, Anja Konosić, Ivana Dragičević Veličković, Mirjana Posavac, Dražen Ilinčić, Nevena Rendelli, Eugen Husak, Nataša Ban Leskovar, Stela Kolar Borovčak, Marina Job, Mladen Sirovica, Zrinka Turalija Kurtak, Marijana Podgorelec) pojačanih Mirjanom Rakić i Mladenom Stubljarom.

"Dnevnik Plus" radit će Aleksandar Stanković.

Sve informativne emisije teme i goste slagat će kao cjelinu po vertikali, od jutra prema središnjem "Dnevniku" koji će ih obrađivati najkompletnije, dok će "Dnevnik 3" nastaviti ambiciozno otvarati teme sutrašnjeg dana, poručuju s HTV-a.

Pročitajte još:

- HTV 3 kreće do kraja godine: Čekaju nas emisije o kulturi, znanosti i reprize domaćih filmova

- Bruno Kovačević može početi likovati: HTV nakon dugo vremena bilježi porast gledanosti! 

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram