Zatvori
Poslovni Puls
17/02/2012

Novi medijski skandal: Direktor programa NoveTV Siniša Svilan na ispitivanju kod USKOK-a?

Ako su informacije točne - na pomolu je prvorazredni medijski skandal...

Afera Core Media ide dalje. Vladimir Šelebaj Sellier, bivši suprug donedavne HTV-ove zvijezde Dijane Čuljak , u međuvremenu je pušten uz jamčevinu da se brani sa slobode . No, njegovi iskazi istražiteljima su navodno otvorili put za širenje istrage u ovom predmetu u kojemu se spominju imena brojnih televizijskih zvijezda i zvijezdica. Sada se ovim slučajem počeo baviti i USKOK.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, zbog "suradnje" s Core Mediom prvi se na udaru USKOK-a našao direktor programa Nove TV Siniša Svilan. Sljedeći tjedan Svilan bi trebao biti i ispitan u prostorijama USKOK-a u Gajevoj ulici u Zagrebu i to u svojstvu osumnjičenika za kazneno djelo primanja mita u gospodarskom poslovanju, piše Jutarnji.

Navodno ga se sumnjiči da je od vlasnika Core Medije na ruke primao provizije od 2004. do 2007. godine da bi njihovi projekti prošli na Novoj TV. U istrazi se spominje da je tako od Šelebaja, odnosno njegove supruge Dijane Čuljak i njihova ranijeg partnera Edvina Softića, primio više od 250.000 eura tijekom nepune četiri godine koliko je trajala njihova suradnja.

Ovo bi moglo biti zanimljivo...

Pročitajte još:

- Online videoteka NoveTV konačno postala servis za koji se (možda) isplati plaćati

- LOŠE: Nova TV u prvih 9 mjeseci ove godine bilježi pad operativne dobiti od 40 posto

Izvor: Jutarnji list, Foto: Nacional.hr

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram