Zatvori
Jasmin Hadzic
14/02/2012

Online videoteka NoveTV konačno postala servis za koji se (možda) isplati plaćati

U srpnju prošle godine NovaTV pokrenula je vlastitu online videoteku Oyo.hr...

Iako smo i tada pohvaliti nastojanja NoveTV da se prilagodi novim trendovima (streaming) na digitalnom medijskom tržištu, jedna stvar nas je zasmetala. OYO je naplaćivao po gledanju filma, tj. za gledanje svakog filma moralo se izdvojiti između 9.90 kuna i 16.90 kuna. No, to se sada konačno mijenja...

OYO je jučer predstavio pretplatničke pakete koji omogućavaju neograničen streaming filmova i serija na bilo kojem uređaju spojenom na internet. U ponudi su četiri paketa, a u najjeftinijoj varijanti (12 mjeseci), mjesečna pretplata stoji 33 kune, što zaista nije skupo.

Jedini je problem što je ponuda dostupnih filmova u OYO videoteci iznimno siromašna. Ukupno je dostupno preko 300 filmova, ali uglavnom je riječ o starijim naslovima i B produkciji.

"Brojimo već 50 000 registriranih korisnika i htjeli smo unaprijediti uslugu kako bi svi oni za manje novca dobili više. OYO omogućava da sav sadržaj gledate bez ikakvih prekida, ponavljate ili pauzirate sadržaj, kada i kako želite na svom računalu. Riječ je o zabavi koja nudi neograničenu slobodu izbora i vjerujem da će je naši korisnici od sada konzumirati u još većim količinama", poručuju iz NoveTV.

NovaTV kod nas ima plus zbog ovog uvođenja pretplatničkih paketa, ali iskreno, ponuda filmova je jednostavno previše ograničena da bi opravdala plaćanje i ove simbolične mjesečne pretplate.

Pročitajte još:

- Evo kako je moderna tehnologija nepovratno promijenila pojam kućne tv zabave (INFOGRAFIKA)

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram