Zatvori
Jasmin Hadzic
01/02/2012

Split na ljeto dobiva prvu veliku konferenciju posvećenu startup projektima "Startup Live Split"

Dalmacija je do sada bila zakinuta za okupljanja domaćih tehnoloških i internet poduzetnika koja su postala sve popularnija u Zagrebu u posljednjih nekoliko godina. Na svu sreću i to se uskoro mijenja...

Split na ljeto dobiva vlastitu startup konferenciju i druženje "Startup Live Split"! Događaj je prvenstveno namijenjen domaćim tehnološkim i internet poduzetnicima, ali i svim ljubiteljima modernih tehnologija. Od 1. do 3. lipnja u Domu kulture u Splitu održat će se brojna predavanja, radionice, izlaganja i natjecanja startup projekata.

Iza organizacije "Startup Live Splita" krije se splitska informatička tvrtka Procedo, odnosno Ivan Burazin, kojeg smo upoznali kao suosnivača ambiciozne hrvatske geolokacijske aplikacije Spotie. Zanimljivo, prema nekim najavama cijela konferencija trebala bi se održati na enegleskom jeziku.

Karte za ovu zanimljivu startup konferenciju već su dostupne po cijenama od 20 eura (studenti) i 50 eura (obična) i možete ih rezervirati ovdje!

"Startup Live Split" za sada možete pratiti putem Twittera, a uskoro i na njihovoj službenoj web stranici.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram