Zatvori
Jasmin Hadzic
19/01/2012

Huffington Post pokreće vlastitu internet TV mrežu koja će "vrtiti" vijesti 24 sata dnevno

Najveći news blog na svijetu - Huffington Post, pokreće vlastitu internet tv mrežu koja će "vrtiti" vijesti 24 sata dnevno...

Kako doznaje Forbes, najveći svjetski news blog, američki Huffington Post, planira pokrenuti vlastiti TV kanal koji će se emitirati putem interneta! Huffington Post Streaming Network (HPSN) uskoro će krenuti s radom i 24-satnim emitiranjem vijesti i emisija u režiji HuffPostovih 320 novinara i urednika.

Forbes tvrdi kako će kamere Huffington Post Streaming Networka biti prisutne na sastancima uredništva Huffington Posta, a u emitiranju će na značajan način biti prisutni i komentari gledatelja koji će pristizati putem društvenih mreža Facebook i Twitter.

HPSN će se emitirati uživo putem napredne streaming tehnologije, a kasnije će preuređeni sadržaj biti dostupan i širom samog Huffington Posta u obliku kraćih video isječaka.

AOL, vlasnik Huffington Posta, i dalje šuti o lansiranju novog internet TV kanala, no sve će navodno biti otkriveno već početkom veljače.

Huffington Post na čelu s Ariannom Huffington ovih tjedana provodi agresivno širenje diljem svijeta.

Nakon pokretanja lokalizirane kanadske i britanske verzije Huffington Posta, uskoro će biti pokrenuto španjolsko i francusko izdanje na čelu kojeg će navodno biti supruga Dominique Strauss-Kahna.

Pročitajte još:

- Žestoka rasprodaja dionica AOL-a nakon što je Arianna Huffington rekla NE spajanju s Yahoo-om

Foto:Flickr

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram