Zatvori
Poslovni Puls
16/01/2012

Zagrepčani s razlogom oduševljeni - nakon Radio Taksija cijene prijevoza snizili Oryx Taxi i Eko Taxi

Konkurencija postaje sve žešća na zagrebačkom taksi prijevozničkom tržištu...

Zagrepčani su s razlogom oduševljeni - cijena taksi prijevozna sve je niža i tako dostupnija sve većem broju građana.

Nakon što je to nedavno učinio Radio Taksi, nove cjenike danas su izbacili i Orxy Taxi, te Eko Taxi. Orxy Taxi tako od danas za vožnju naplaćuje 14 kuna za start i 4,80 kuna za svaki prijeđeni kilometar, dok je Eko Taxi dramatično snizio svoje cijene na 8,80 kn za start, te dodatnih 5 kuna po prijeđenom kilometru.

Za liberalizaciju zagrebačkog taksi tržišta odgovoran je Taxi Cammeo koji je prošle godine ponudio puno niže cijene prijevoza od dotadašnjih što je izazvalo lavinu nezadovoljstva od starih zagrebačkih taksista. No, izgleda kako je konkurencija ipak učinila svoje, pa je tako i udruga Radio Taksi nedavno svoju cijenu prijevoza snizila na 9,90 kuna za start i dodatnih 4,90 kuna za svaki prijeđeni kilometar.

Mnogi tvrde kako je Taxi Cammeo i dalje najpovoljniji zagrebački taksi prijevoznik s cijenom od 15 kuna za start koja uključuje i prva dva prijeđena kilometra, te 5 kuna po svakom sljedećem kilometru.

Pročitajte još:

- Taxi Cammeo predstavio franšizu Taxi Cab i najavio agresivno širenje na druge hrvatske gradove

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram